De trodde katten hadde forsvunnet for alltid. Etter 13 år blir den funnet over 30 mil unna

Fredag fikk en familie på Fetsund en telefon de ikke trodde var sann og ble helt satt ut.

En overraskende telefon fra Dyrebeskyttelsen i Kristiansand ga familien Devik en gladnyhet de ikke trodde var mulig. Katten Fluffy som de hadde mistet og lett etter for lenge siden var funnet på Sørlandet – etter 13 år! Katten forsvant i 2-årsalderen og er i dag rundt 15-16 år.

ID-merking
Familien opplever saken som helt uvirkelig. Men takket være at katten var ID-merket så greide man å spore opp de lykkelige katteeierne.

fluffy

Foto: Dyrebeskyttelsen i Kristiansand

Denne fantastiske historien startet for noen uker siden da noen fant den tynne og forkomne katten. De tok seg av den en stund, men bestemte seg for å levere han til Dyrebeskyttelsen i Kristiansand. Der ble katten undersøkt og det ble oppdaget en tatovert tallkode i øret.

Veterinær fant en eier i registeret som kunne kobles opp til ID-merket. Dermed kunne man etter litt undersøkelser finne kattens familie som har savnet ham dypt i alle år.
Gjenforening
I dag er en gledens dag – Fluffy og familie skal endelig gjenforenes etter så mange år. Vi kan bare tenke oss hvilken lykkestund og et rørende øyeblikk dette vil bli!

Katteeier Lena Devik sier til TV2 at det vil bli veldig koselig å få katten hjem igjen og lurer fælt på hvor han har vært alle disse årene.

Tips
Dyrebeskyttelsen vil gjerne ha tips som kan oppklare dette mysteriet og fortelle hvor Fluffy har oppholdt seg alle årene. Kanskje er det noen der ute som har sett katten og vet litt mer?

Del gjerne denne utrolige historien med venner og bekjente.

 

 

 Lik oss på Facebook