Kattevideo med Donald Trump har tatt helt av

Etter at Katteelskere sist uke omtalte kattevideoen med Donald Trump, har videoen tatt helt av. Store mediehus kontakter nå katteeieren.

Da Katteelskere delte videoen med sine lesere var den bare blitt sett av 54 personer på YouTube over en periode på 4 måneder, dvs. drøyt 10 seere i måneden. I dag – kun 6 dager senere – har kattevideoen blitt sett av over 200.000 seere på YouTube. Og seertallene er sterkt økende.

Det var den store responsen fra leserne av Katteelskere som satte det hele i gang. Det medførte at videoen raskt trendet oppover på rangeringslistene hos YouTube. Dermed ble videoen spredd til enda flere og blir stadig mer populær, spesielt i USA.

Engasjementet fra YouTube-brukerne har kommet til uttrykk gjennom hundrevis av kommentarer og over tusen likes. Og nå kommer også de store nettstedene og mediene etter.
I går publiserte amerikanske The Huffington Post kattevideoen og i dag kontaktet den store nettsiden PEOPLE.com katteeier Andrew D.

Begge nettsidene har mange millioner lesere. I tillegg er det en rekke andre nettsider som nå deler videoen. Kattevideoen blir nok også å se i noen norske nettaviser fremover.

Katteeieren er ganske overveldet over å ha fått så mange seere og henvendelser over natta.
– Dette er helt vilt!, skriver Andrew D i en kommentar.

Og denne ballen begynte altså å rulle fordi mange lesere av Katteelskere likte og delte videoen for under 1 uke siden. Dette viser at et stort engasjement kan spre seg over landegrensene og kanskje gi et humoristisk blikk på en aktuell valgkamp.

Under kan du selv se den stadig mer populære kattevideoen som neppe faller i særlig god jord hos valgkampstrategene til Donald Trump.Lik oss på Facebook