Katten mistet alt i en alder av 17 år

Etter et langt og godt liv hos et eldre ektepar ble katten Cinnamon stående alene igjen da katteeierne døde med kort tids mellomrom sommeren 2016. Da mistet den familiekjære katten alt.

Det sto ingen klare til å ta vare på katten på en skikkelig måte. Nærmeste slektninger plaget og mishandlet den gamle katten. Til slutt ble hun kastet på gaten og hadde ingen steder å være lenger.

Katten ble redd for alle
Etter å ha hatt et trygt hjem i over 17 år, ble Cinnamon en usikker og frustrert katt. Hun skydde mennesker og stolte ikke på noen.

Den tidligere glade og fornøyde familiekatten var blitt sterkt redusert og redd for alle. Men så fikk hun et nytt hjem.

Et bedre liv
Den ensomme katten ble oppdaget og tatt hånd om av dyrevernere. De fikk ordnet et godt fosterhjem til henne og det ble starten på et helt nytt liv for Cinnamon.

I videoen under forteller den greske fostermoren, Valia, hvordan det var å ta i mot den eldre katten som hadde blitt mishandlet og forlatt.

– Vi trodde hennes dager var talte, men hun overlevde mot alle odds. Ikke bare det, etterhvert blomstret hun.

Men det tok lang tid
Det tok flere måneder å gjøre Cinnamon trygg igjen. I starten var det nesten ingen fremskritt. Hun lot ingen komme nær seg og var i dårlig humør. Valia trodde ikke den gamle katten noen gang ville bli trygg på mennesker igjen og fryktet katten ville dø sint, frustrert og forvirret.

De gjorde alt for at katten skulle få det godt og bli lykkelig den siste tiden hun har igjen.

Et uforglemmelig øyeblikk
Etter et halvt år begynte det å skje ting. Cinnamon lot endelig Valia sitte ved henne, men bare i korte stunder. Etterhvert begynte hun å mjaue når de kom inn døra, men holdt fortsatt avstand.

Etter 6 måneder lot Cinnamon endelig Valia få klappe henne for første gang.

– Jeg vil aldri glemme det øyeblikket, forteller Valia. – Den veggen som var mellom oss, ble borte den dagen. Det var mange gledestårer som falt den dagen.

– Kjærlighet vil bli det siste hun husker
I dag er Cinnamon en lykkelig gammel katt. Nå kan alle klappe henne. Hver morgen er hun full av liv og prater til sin nye familie. Hun har også fått tilbake interessen for å leke.

– Vi elsker henne og hun er glad i oss. Kjærlighet vil bli det siste hun husker etter et vanskelig år, forteller Valia. Hun har filmet Cinnamon nesten hver dag fra hun flyttet inn til dem og frem til i dag.

I videoen under kan du se den rørende historien og følge kattens vei til et godt hjem igjen.

 Lik oss på Facebook