Kattungene bor i et eget lite hus – her kan du følge de, minutt for minutt

Direktesendt på YouTube kan hele verden følge de fire kattungene og alt de foretar seg.

De har fått et spesiallaget kattehus med de fleste fasiliteter du kan tenke deg. Her kan kattungene boltre seg over to etasjer. I første etasje har de en egen stue med åpen kjøkkenløsning.

Opp en trapp ligger andre etasje hvor kattungene har både soverom og et lite bad. Her kan de slappe av eller sove i en av køyesengene. I tillegg er huset i miniatyr utstyrt med mat, drikke og mange morsomme katteleker. Det er ikke rart de elsker huset sitt.
Overveldende respons
De fire kattungene Ronja, Briet, Guðni, og Stubburble ble opprinnelig reddet fra et lokalt dyresenter på Island. Idéen om det spesielle kattehuset kom opp da den islandske kvinnen Inga Lind Karlsdóttir ønsket å rette fokuset på dyrevern og adopsjon av katter.

Responsen er overveldende og vekker internasjonal oppsikt. En rekke store medier har omtalt saken og roser tiltaket. Etter en snau uke ble kattungene adoptert og flytter til sine nye familier neste helg.

Nye kattunger flytter snart inn
Men følg med – mye tyder på at et nytt kull med kattunger vil innta kattehuset om ganske kort tid. Den islandske dyreelskeren er opptatt av at folk skal få se noe hyggelig og at det er altfor mange triste nyheter i mediene. Hun mener alle har godt av litt avkobling ved å se noe positivt.

Karlsdóttir kaller direktesendingene for «Keeping Up With The Kattarshians» og har opprettet en egen nettside hvor man kan se kattungen fra tre ulike kameravinkler. Nettsiden finner du HER.

I tillegg kan du se kattungene minutt for minutt i direktesendingen under. Her finner kattungene på morsomme sprell når de leker. Samtidig er det bare avslappende å se når de faller til ro.Lik oss på Facebook